Vuokramökki keskellä kauneinta Hämettä


Etusivu

Tilat ja varustelu

Kuvia

Varausehdot

Hinnasto, varaukset ja kalenteri

Sijainti

 


Linkki Uutelo-mökin sijaintiin kartalla.

 

Linkki kotimme sijaintiin, josta saatte avaimen


Linkeistä avautuu tulostettava ja zoomattava kartta, palvelun tarjoaa maanmittaushallituksen karttapaikka.

 

 

AJO-OHJE PADASJOEN NEROSKULMALLE
PORRASKOSKENTIE 507:ään, josta avain
Heinäjoen UUTELO - mökille

LAHDEN / JYVÄSKYLÄN SUUNNASTA:

Tullessanne Lahden tai Jyväskylän suunnasta Padasjoelle Taulun risteykseen, käännytte Hämeenlinnan suuntaan (KT53).

Tulette Auttoisten kylään asti, jossa löydätte tienviitat Porraskoski/Padankoski.
Käännytte niiden osoittamaan suuntaan oikealle.
Tulette n 1 km ja käännytte vasemmalle kohti Porraskoskea.
Tulette Porraskoskentietä niin pitkälle, että alitatte ison voimalinjan ja tien oikealla puolella maitolaituri, jossa kyltissä numero 507. Postilaatikossa nimi Heinäjoki.

HÄMEENLINNAN SUUNNASTA:

Vaihtoehto 1

Hämeenlinnan suunnasta tie (KT53) kulkee Auttoisten kylän läpi. Kylän n. puolessa välissä käännytte vasemmalle Porraskoski/Padankoski tielle. Jatkatte kuten yllä.

Vaihtoehto 2

Tuuloksen jälkeen käännytte vasemmalle Kuohijoen suuntaan, jatkatte samaa tietä kunnes tulee viitta oikealle Neroskulma 7. Käänny ja jatka n. 6 km jolloin olet osoitteessa Porraskoskentie 507 josta saat avaimen.

HUOM!
Karttapalvelut saattavat opastaa Riuttavuorentielle, mutta pysy Neroskulmantiellä. Läpikulku ei välttämättä ole mahdollista.

 

Mökin osoite on
Neroskulmantie 70, 17610 Auttoinen

Kotimme osoite on
Porraskoskentie 507, 17610 Auttoinen


 

 

 

TAMPEREEN SUUNNASTA: 

Vaihtoehto 1

Lahdentietä (VT12) Pälkäneelle ja sieltä kääntykää vasemmalle Luopioinen, Aitoo (322) jota ajatte n. 28 km Rautajärven kylään, josta oikealle (3200).
N. 15 km jälkeen kääntykää oikealle Ala – Porasantielle. N. 5 km jälkeen kääntykää vasemmalle Padankoskentielle,jota 1 km ja kääntykää oikealle Neroskulmalle. Tästä on mökille matkaa n. 5 km.

Mökkitiehaarasta avaimenhakupaikkaan on jatkettava vielä 2 km. Jatka Neroskulmantietä n. 1 km, käänny risteyksestä vasemmalle Auttoisten suuntaan. N. 1 km jälkeen vasemmalla maalaistalo jonka portilla on maitolaituri ja numero 507.

HUOM!
Jos jokin karttapalvelu opastaa Padankoskentien ja Neroskulmantien välissä Savintielle, niin älkää huomioiko. Noudattakaa meidän ohjettamme. Neroskulmantielle käännyttäessä n 0,6 km jälkeen tulee Savintie, mutta älkää menkö sinne.

Vaihtoehto 2

Lahdentie - Kangasala, sieltä Sahalahti, Kuhmalahti. Pohjasta suunta Luopioinen ja Rautajärvi. Rautajärven kylässä kääntykää vasemmalle (3200). Tästä jatkatte yllä olevan ohjeen mukaisesti.

HUOM!
Pohjassa jokin karttapalvelu saattaa opastaa reittiä Ämmätsäntie ja Mattilantie. Älkää menkö sillä opastuksella, vaan pysykää päällystetiellä.